RozemarijnOnline
Gastenboek van RozemarijnOnline


Gastenboek literaire website RozemarijnOnline

Vraag en antwoord

home           gastenboek
Reacties op de dichtbundel Zomermorgens

- naar de dichtbundel Zomermorgens -september 2012
Lieve R'rijn,

Wat is Zomermorgens een prachtige bundel geworden! Echt om trots op te zijn!

Ik vond de presentatie een hele bijzondere middag: mooie voordrachten, mooie muziek ook, en de locatie was heel sfeervol.

Liefs, Véronique.∗     ∗     ∗
Ha Ro,

Ik vond het een heel leuke middag en kijk er met veel plezier op terug!

Reuze bedankt voor de twee mooie dichtbundels! Ik vind het echt bijzonder om je gedichten te lezen, ze spreken me erg aan. En ook mooi om te zien hoe elk van de dichters van Zomermorgens een heel eigen stijl heeft.

Tot later weer, Elvira.∗     ∗     ∗
Hoi Rozemarijn,

Wat was het leuk zondag hè! Ben je er al een beetje van bijgekomen? Heb met veel plezier in jullie dichtbundel gelezen, ook in die andere die je mij gaf.

Groetjes, Lotte.∗     ∗     ∗
Hoi Rozemarijn,

Nog eens heel hartelijk bedankt voor jouw volle 100% inzet, die (met wat ondersteuning van mijn kant) niet alleen een prachtige bundel heeft opgeleverd, maar ook een vlekkeloze organisatie waarborgde!

Ik vind dat we op een heel geslaagde Ithakamiddag terug kunnen kijken - met een mooie verhouding van cultureel deel en sociaal gebeuren.

Wat een leuke bundel, die je me cadeau gaf over rozen en klavieren (hoewel ik de onze qua opmaak toch wel mooier vind). De inhoud is bijzonder gemengd. Ik vind jou er met kop en schouders boven uitsteken!! Je schrijft werkelijk buitengewoon aansprekende, mooie en interessante gedichten, waarvan ik graag nog veel meer wil lezen.

Hartelijke groet, Tanya.∗     ∗     ∗
Hoi Rozemarijn,

Dank voor de 'dichteressen-bundel' van Demer, Rozentuinen. Wat een schitterende serie gedichten van jouw hand! Ik zal ze nog enkele malen herlezen en nog een keer reageren.

De middag was goed, gezellig, had smaak. De bundel zelf, Zomermorgens, overtreft de verwachtingen!

Hartelijke groet, Arjan.∗     ∗     ∗
Lieve Rozemarijn!

Gefeliciteerd met de nieuwe dichtbundel. Wat leuk dat er zo veel mensen op de presentatie af zijn gekomen.

Echt geweldig gewoon, jammer dat ik er niet bij kon zijn!

Liefs van Tom.∗     ∗     ∗
Hoi!

Ben begonnen in de bundel. Het voorwoord van de 2e bundel ook gelezen. Inderdaad zijn je gedichten herkenbaar.

Ik vond het een prachtig verzorgde middag, goede sfeer ook.

Groet! Sabine.∗     ∗     ∗
Lieve Rozemarijn,

Dank voor de mooie bundeltjes! Ik vind het altijd erg fijn om je werk te lezen.

Liefs en dikke kus vanuit Driebergen, Marjolein.∗     ∗     ∗
Hoi Rozemarijn,

Wat een verrassing zeg, jouw postzending! Ik zag het al aan je handschrift en ik werd meteen heel nieuwsgierig. Wat ontzettend attent van je. We gaan ons er gauw eens in verdiepen - niet als kenners, maar misschien is dat juist wel goed. Ik ben heel benieuwd!

Hartelijke groeten, Wouter.∗     ∗     ∗
Lieve Rozemarijn

Ik kijk regelmatig even in de bundels: en ik geniet ervan!!

Dikke kus van Marijke.∗     ∗     ∗
Lieve Rozemarijn,

Bedankt voor de twee mooie boekjes, wat een leuke verrassing!

Hartelijke groet, Gea.∗     ∗     ∗
Lieve Rozemarijn,

Hartelijk dank voor het opsturen van de gedichtenboekjes. Alvorens ze op onze "poëzieplankjes" te zetten, zullen wij ze eerst eens goed doornemen!

Hartelijke groet en liefs van Dick en Wil.∗     ∗     ∗
Lieve Rozemarijn,

Dank je wel voor de 2 mooie dichtbundels! Wat leuk om deze in onze boekenkast te hebben mogen staan. Met gedichten van jou!! 2012 is een kroonjaar en dat heb je verzilverd met 2x "kroon op je werk". Knap hoor!

Tot snel! Liefs, Suzanne.∗     ∗     ∗
Beste Rozemarijn,

Met de twee poëziebundels, en vooral met jouw gedichten daarin, heb je me een groot plezier gedaan. Het zijn gedichten die je voorzichtig op de punt van je tong moet proeven.

Complimenten voor de collectieve publicatiewijze, die een plezierige saamhorigheid uitstraalt. Ontvang voor nu mijn oprechte dank en een hartelijke groet, ook van mijn vrouw,

Wim.∗     ∗     ∗
Hoi Rozemarijn,

Wat is het een mooie bundel geworden! Ik was echt verrast. En mooie gedichten staan erin!

Veel groeten! Evelien.∗     ∗     ∗
Hoi Rozemarijn,

Dank voor de boeken die je hebt opgestuurd. Heel lief van je. Ik heb ze even vluchtig bekeken. Je hebt een paar mooie gedichten geschreven. Toch weer iets om trots op te zijn! Dat zal je zeker goed hebben gedaan.

Liefs, Kay.∗     ∗     ∗
Ha Rozemarijn,

Binnenkort ga ik maar met een zaag en boormachine een poëzieplankje produceren... Een mooi boekje met mooie dichtwerken, bedankt! Erg leuk om jouw verjaardagscadeautje te ontvangen.

Groeten, Niek.∗     ∗     ∗
Hoi lieve Rozemarijn,

Heel hartelijk bedankt voor de mooie poëzie, vooral je opa zou trots op je zijn en ik ook, ondanks al je problemen zulke mooie gedichten.

Groet en kus, Jacqueline.∗     ∗     ∗
Lieve tante Rozemarijn!

I am very glad to see the photos of Zomermorgens, you look really great! I congratulate you from the bottom of my heart with your beautiful new book. I am very proud of my aunt :) ah! and I have a postcard with your poem on my wall!!!

I send you lots of hugs!

Mireia.∗     ∗     ∗
Lieve Rozemarijn,

Ik heb eindelijk tijd gehad je bundeltje ter hand te nemen en heb met plezier de gedichten van jou, Tanya en Femke gelezen.

Daarna heb ik ook een recensie geschreven op de websites van de boekhandels.

Hartelijke groet, Freek.

---

Recensie, bijv. bol.com: aansprekende gedichten van deze creatieve Utrechtse dichtersgroep. Het lezen waard!∗     ∗     ∗
Recensie Marjolijn (bol.com):

Een verrassende bundel door de grote variatie in stijl en sfeer van de verschillende dichters. Leuk om te zien hoe de dichters allemaal een heel eigen stijl hebben, maar toch samen een dichterscollectief vormen. Boeiend van het begin tot het eind - aanrader!∗     ∗     ∗
Lieve Rozemarijn,

Veel dank voor de dichtbundels. Ik vind ze heel mooi. Ik kan me voorstellen dat het veel voldoening geeft, om je gedichten zo in een bundel te zien. Ik was blij met je boekjes, vooral de gedichten uit Ithaka ontroerden mij. Je verhalende gedichten in de 'Rozentuin', vond ik op een andere manier ook heel mooi. Ze deden mij denken aan Arthur van Schendel, één van mijn favoriete schrijvers.

Hartelijke groet, Map.∗     ∗     ∗
Lieve Rozemarijn,

Wat een verrassing om jouw twee(!) dichtbundels over de post te ontvangen. Ik was er erg blij mee en heb je gedichten direct 'verslonden'. Ze zijn erg mooi geworden. Wat een gave om iets zo mooi en subtiel te kunnen zeggen. Koesteren, zo'n gave.

Lieve groeten, José.∗     ∗     ∗
Lieve Rozemarijn,

Wat ontzettend lief dat je aan me hebt gedacht! Ik heb inmiddels al vele malen kunnen genieten van de mooie gedichten in de 2 bundels. Ik ontdek hoe fijn ik het vind om na een lange drukke dag even tot rust te komen door het lezen van een gedicht. Dank voor dit prachtige verjaardagscadeautje!

Heel veel liefs, Orlanda.∗     ∗     ∗
Lieve Rozemarijn,

Wat een verrassing opeens twee dichtbundels met daarin jouw mooie sfeervolle poëzie! Je zult heel trots zijn en terecht.

Veel groeten en nogmaals dank, Dieuwke.∗     ∗     ∗
beste rozemarijn

dank voor je dichtbundels! ik heb er al in gelezen, maar wacht nog even om je er wat uitgebreider over te schrijven; ze zijn prachtig uitgegeven!...

vond ook je gedicht over alozaina; heb je het wat veranderd?

veel liefs! boris.∗     ∗     ∗
Hallo Rozemarijn!

Verleden maand heb ik van jou twee dichtbundels gekregen. Ik heb nog niet de tijd gevonden/genomen om je (uitgebreid) te bedanken. Er staan heel ontroerende gedichten in.

Hartelijk en tot later (beloofd), Kris.∗     ∗     ∗
alle informatie over de dichtbundel Zomermorgens


naar bol.com/zomermorgens
Home        Gastenboek        Gastenboek 2012